Talotoimitusvaihtoehtoja

Pohjolan Toivekodit rakentaa omakotitaloja ja loma-asuntoja erilaisilla toimitussisällöillä asiakkaan tarpeen mukaan. Räätälöity toimitussisältö on suosituin malli, jossa joustavasti jopa hankkeen aikana voidaan sopia toimitettavasta sisällöstä.

Avaimet käteen tai  muuttovalmis talopaketit ovat erinomaisia vaihtoehtoja kun haluat vain kantaa muuttolaatikot sisälle ja asettua asumaan. Jos haluat itse olla rakentamassa omaa kotiasi, Sisusta itse tai säävalmis -toimitussisällöt antavat erilaisia ratkaisuja projektisi toteuttamiseksi.

AVAIMET KÄTEEN

Avaimet käteen -toimituksessa saat toiveidesi mukaisen kodin yhdellä sopimuksella. Toimitus sisältää talosi rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat, maa- ja pihatyöt ja kaiken rakentamisen aina loppusiivoukseen asti. Saat muuttaa täysin valmiiseen kotiin, jossa postilaatikkokin on asennettu puolestasi.

MUUTTOVALMIS

Muuttovalmiissa kodissa huolehdit itse vain maanrakennusurakasta sekä pihatöistä. Muuten talosi on täysin muuttovalmiiksi ammattilaisten rakentama.

SISUSTA ITSE

Tämä toimitus on ratkaisu Sinulle, joka osaat ja haluat tehdä itse sisustustöitä. Talosi on ammattilaisten täysin valmiiksi ulkopuolelta rakentama ja sisäpinnat ovat kipsilevypinnalla tai maalatuilla pinnoilla sopimuksen mukaan, josta Sinun on helppoa ja turvallista jatkaa sisustustöillä.

SÄÄVALMIS

Vesikatto on asennettu ja runko on säältä suojassa tuulensuojalevyn takana. Omatoimiselle rakentajalle erinomainen ratkaisu, jossa Sinulla on mahdollisuus säästää rakennuskustannuksissa itse rakentamalla.

RÄÄTÄLÖITY

Sovitaan yhdessä räätälöity toimitussisältö juuri Sinun hankkeellesi.